"Dankzij Letselschadescan ben ik snel op weg geholpen"

Het verhaal van mevrouw Soufian – letselschadeslachtoffer, 32 jaar en werkzaam als zelfstandige in de zorgsector.

Ik ben vorig jaar betrokken geweest bij een ongeval. Geheel buiten mijn schuld werd ik van achter aangereden terwijl ik stond te wachten voor een stoplicht. Ik kreeg direct last van mijn nek en schouders. De schade aan mijn auto was enorm en de politie, die ter plaatse was heeft een ambulance gebeld. Alles ging zo snel.

In de ambulance werden geen breuken geconstateerd en mijn schaafwonden zouden snel genezen. Er is wel uitgebreid gekeken naar mijn nek- en schouderklachten en uit voorzorg ben ik per ambulance meegereden naar de spoedeisende hulp. Na uitgebreid getest te zijn mocht ik naar huis. Het bleken whiplash-achtige klachten te zijn.

Eenmaal thuisgekomen ga je je realiseren wat er allemaal gebeurt is. Ik heb direct een afspraak gemaakt bij mijn huisarts op aanraden van de arts, en ben doorverwezen naar een fysiotherapeut voor mijn revalidatietraject. Pas na een dag begon mijn lichaam echt te protesteren en stortte ik behoorlijk in.

Inmiddels ben ik al twee weken in de ziektewet vanwege mijn fysieke klachten en concentratieverlies. Ik kan nog geen twee bladzijden van een boek lezen.  Ik heb een rechtsbijstandsverzekering afgesloten en heb met hen contact opgenomen. Daar kreeg ik niet de informatie die ik wilde horen. Ik wilde weten wat mijn rechten zijn en hoe ik mijn geleden schade kan verhalen. Ik maak serieuze kosten, onder andere mijn eigen bijdrage zorgverzekering, de (nogal dure) ambulancerit, mijn overuren en onregelmatigheidstoeslagen van mijn werk.

Ik heb op aanraden van vrienden online de QuickScan ingevuld op Letselschadescan.nl en heb direct informatie ontvangen waar ik wat aan heb. Vragen over mijn rechten, het verloop van een letselschadezaak en de berekening van de omvang van mijn schade werden allemaal beantwoord. Door het adequate optreden van mijn letselschadejurist  werd al snel aansprakelijkheid erkent en heb ik mijn eerste voorschot ontvangen. Dit geeft mij iets meer financiële rust. Samen met mijn letselschadejurist bouwen we nu aan mijn dossier en brengen we alle geleden schade in kaart. Nu ik weet waar ik recht op heb zie ik mijn toekomst weer met vertrouwen tegemoet. Dankzij de letselschadescan kan ik mij richten op mijn herstel en heb ik vertrouwen in de afhandeling van mijn zaak.

Wilt u ook weten wat wij voor u kunnen doen? Vul dan de gratis QuickScan in. U krijgt onmiddellijk inzicht in uw rechten, de omvang van uw schade en een duidelijk en eerlijk advies.