Over ons

Letselschadescan is een landelijke, onafhankelijke organisatie die zich inzet voor slachtoffers van ongevallen, in de breedste zin van het woord. Dat doen we al meer dan 10 jaar, en met succes! Door middel van onze unieke letselschadescan, die aan de hand van jouw persoonlijke situatie de omvang van jouw schade berekent, hebben we al meer dan 10.000 mensen mogen helpen aan een nieuwe start in hun leven.

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Je hebt letsel opgelopen door toedoen van een ander en je wilt je schade verhalen op de veroorzaker. Aan de hand van de door jou ingevulde letselschadescan kunnen onze juristen je helpen om je leven zo spoedig mogelijk weer op te pakken. Zij treden uitsluitend op voor slachtoffers, dus niet voor verzekeraars. Hun doel is daarbij om voor jou een maximale financiële vergoeding te bereiken!

Hoe werkt het?

Stap 1.

Vul online de gratis QuickScan in. Dit kost je nog geen twee minuten!

Stap 2.

Jouw online scan wordt adequaat beoordeeld door één van onze aangesloten letselschadejuristen. Deze letselschadespecialist beoordeelt direct jouw persoonlijke situatie en zal samen met jou de omvang van je schade bespreken.

Indien je de scan vóór 15.00 uur invult, word je dezelfde werkdag nog gebeld. Geheel kosteloos!

“Het begin van veel pijn, verdriet en problemen. Via Letselschadescan kreeg ik een ervaren letselschadejurist toegewezen. Helemaal gratis! Pas toen kwam er weer licht aan het eind van de tunnel. Ik heb inmiddels diverse voorschotten ontvangen en binnenkort ga ik weer aan het werk.”

Onze unieke dienst is een zekerheid voor u!

  • Je maakt geheel gratis gebruik van onze diensten
  • Wij hebben een landelijk netwerk van letselschade juristen
  • Maak 24/7 gebruik van de letselschadescan
  • Je kunt ons dagelijks bereiken via telefoon, mail of WhatsApp
  • Meer dan 10.000 slachtoffers zijn je voorgegaan