Letselschade in Groningen? Laat u gratis bijstaan door top-juristen

In de Nederlandse wet is bepaald dat de aansprakelijke partij de kosten moet betalen die u moet maken om uw schade vergoed te krijgen. Bent u betrokken bij een ongeval in Groningen en omgeving en heeft u hierbij letsel opgelopen? Dan is er sprake van letselschade en houdt in dat alle schade die u leidt doordat u ‘letsel’ (een verwonding) heeft opgelopen. De partij die aansprakelijk is voor die schade moet de schade vergoeden. U kunt dan gratis een letselschade expert in Groningen inschakelen. De letselschade expert bezoekt u ook thuis en geeft u direct inzicht in uw situatie.

Letselschade is ingedeeld als materiële of immateriële schade. Materiële schade is de schade die rechtstreeks in geld waardeerbaar is. Denk hierbij aan verlies van inkomsten, reiskosten, revalidatiekosten etc. Immateriële schade wordt ook wel smartengeld genoemd en is niet direct waardeerbaar in geld. Hierbij kunt u denken aan het verdriet, de pijn of bijvoorbeeld psychische klachten.

Dus; als de aansprakelijkheid door de wederpartij is erkend, dan zorgen wij ervoor dat de kosten van uw juristen en specialisten door de wederpartij worden betaald. Dat geldt ook als de aansprakelijkheid nog niet is erkend, maar als direct al duidelijk is dat de wederpartij uw schade zal moeten vergoeden.

Is de aansprakelijkheid in uw zaak nog onduidelijk? Vraag dan naar de mogelijkheden. Bijna altijd is er wel een oplossing waardoor de juristen voor u aan het werk kunnen zonder dat u zelf financiële risico’s hoeft te nemen.

Heeft u recht op schadevergoeding?

Vul de QuickScan in en ontvang direct relevante informatie over uw rechten en de omvang van uw schade. Met behulp van de QuickScan kunt u online uw persoonlijke letselschadevergoeding berekenen. Indien u de scan voor 15:00 uur afrondt ontvangt u dezelfde dag nog informatie samengesteld door een letselschade expert. U wordt direct geïnformeerd of u recht heeft op schadevergoeding en of uw zaak in aanmerking komt voor kosteloze rechtshulp door een letselschadejurist!

Landelijke dekking van top-juristen

    Gratis gebruik van onze diensten

    Landelijk netwerk van top-juristen

    24/7 bereikbaar

    In 2 minuten een QuickScan

    10.000 mensen zijn u voorgegaan

Onze unieke dienst is een zekerheid voor u!