Gratis persoonlijk juridisch advies!

 

Gratis juridisch advies

We hebben al meer dan 10.000 slachtoffers geholpen

De behandeling van jouw zaak door de juristen en specialisten via Letselschadescan kost je geen cent! Hoe dat kan? Heel eenvoudig; in de Nederlandse wet is bepaald dat de aansprakelijke partij de kosten moet betalen die gemaakt worden om jouw schade vergoed te krijgen.

Als de aansprakelijkheid door de wederpartij is erkend, zorgen de juristen ervoor dat hun kosten en die van de overige specialisten worden betaald. Zij gaan ook direct zaken behandelen waarin erkenning van de aansprakelijkheid even op zich laat wachten, maar waarin voor de juristen direct duidelijk is dat de wederpartij uiteindelijk de schade zal moeten vergoeden.

Is de aansprakelijkheid in jouw zaak nog onduidelijk? Vraag dan naar je mogelijkheden. Bijna altijd is er wel een oplossing waardoor de juristen voor jou aan het werk kunnen zonder dat jezelf financiële risico’s hoeft te nemen.

Direct gratis advies

Letselschadeslachtoffer mevrouw F. Yilmaz

“Door het snelle optreden van letselschadescan ben ik in contact gekomen met een top-jurist die mij niet alleen adequaat heeft geholpen met mijn letselschadezaak maar ook adviezen heeft gegeven over mijn revalidatiemogelijkheden.”