Twijfel je over je huidige belangenbehartiger?

Je hebt al een belangenbehartiger, maar je hebt er geen goed gevoel meer bij. Er is al een schadeberekening gemaakt, maar je twijfelt of dit nu wel het juiste bedrag is. Meestal voel je het zelf al goed aan wanneer jouw belangenbehartiger zich door de wederpartij laat leiden, op het verkeerde spoor zit of onvoldoende kennis in huis heeft.

En dan? Je krijgt een schikkingsvoorstel en staat voor een lastige beslissing. Als je akkoord gaat, betekent dat meestal dat je in de toekomst niet meer op dat besluit kunt terugkomen. Wanneer je twijfelt, is het sterk aan te bevelen om het voorstel door een andere juridisch deskundige te laten beoordelen. Onze vakkundige juristen staan in dit geval voor je klaar.

Je ontvangt kosteloos advies nadat je met een jurist jouw unieke, persoonlijke situatie hebt besproken. In dit gesprek nemen de juristen alle aspecten van jouw zaak onder de loep, bekijken zij samen met jou waar de twijfelpunten zitten en leggen ze uit hoe zij dit zouden aanpakken. In veel gevallen is de uitkomst van een second opinion dat onze juristen jouw zaak sneller, actiever en met een beter resultaat kunnen behandelen dan de belangenbehartiger waaraan je twijfelt.

Geheel vrijblijvend een second opinion

Onze gespecialiseerde letselschadejuristen verrichten graag een gratis second opinion in jouw zaak. Vul de onderstaande vragenlijst in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Naam(Vereist)
Wat is de reden dat je twijfelt aan uw huidige belangenbehartiger?
Je kunt hier aangeven waarom u twijfelt over jouw eigen belangenbehartiger. Je kunt meerdere opties aanvinken.

 Letselschadeslachtoffer Gideon van Laar

“Ik vond het moeilijk om een aanvullend advies te vragen omdat ik al geruime tijd bij mijn voormalige belangenbehartiger zat. Hij kende immers mijn zaak. Maar ik twijfelde over de bedragen en voelde mij niet gehoord toen ik hierover vragen stelde. Via letselschadescan ben ik in contact gekomen met mijn huidige belangenbehartiger. Samen bekeken we mijn dossier en kwamen wel tot de juiste berekening. Het is goed dat ik mijn gevoel heb gevolgd en ben dankbaar dat ik eindelijk dit hoofdstuk kon afsluiten.”

Landelijke dekking van top-juristen

   Gratis gebruik van onze diensten

   Maximale schadevergoeding

  24/7 bereikbaar

   In 2 minuten een QuickScan

  Meer dan 10.000 slachtoffers zijn je voorgegaan